valentinbyhr.com

Sökes: Event manager

Är du en kreativ ”doer” som går från ord till handling utan att blinka och vill skapa kundupplevelser som förtjänar sin plats i människors liv? Valentin&Byhr söker nu fler medarbetare för att kunna spela en ännu bättre roll i sina kunders verklighet.

Sökes: Event manager

Valentin&Byhr är en reklambyrå som skapar kommunikation och kommersiella koncept inom B2B och B2C för stora och spännande varumärken i Sverige, Europa och resten av världen. Kontoret på Vallgatan 22 i Göteborg har idag nära 50 stycken engagerade och nyfikna medarbetare som hjälper våra varumärken att förtjäna sin plats i människors liv.

Om tjänsten

Vi söker en eventmanager. En person som under en projektstyrd tid kommer att ingå i ett dedikerat team av kreatörer och samarbetspartners inom monterproduktion, snickeri och teknik. Du kommer att ha det yttersta ansvaret för besöksupplevelsen under ett globalt event för en av våra största kunder. Förutom att planera, genomföra och utvärdera eventet kommer du även att projektleda produktionen av tryckta och interaktiva enheter.

Om dig

Du är en skön, öppensinnad och engagerad blivande kollega som delar vår reklamfilosofi och nyfikenhet på jobbet, branschen, varandra och världen i stort.

Vi erbjuder

Vi anställer individer och inte yrkestitlar. Vi vill erbjuda en plattform där du kan utvecklas som person och växa ihop med oss. Därför anpassar vi varje anställning efter enskilda behov så alla får rätt förutsättningar att trivas och leverera. Men allt hänger på lust. Lust att förstå bättre, bli mer insiktsfull, utforska gränser. Lust att skapa, inspirera, bli inspirerad, göra sitt bästa. Och den kan bara komma från dig!

Omfattning

Projekt under beräknad period februari - juni

Tillträde

Snarast

Ansök

Skicka CV och portfolio till Annica Dahl

Annica Dahl
CFO / HR

+46 700 41 75 50
annica.dahl@valentin.se

Dela

Utvecklare

Art Director

Operativ projektledare