valentinbyhr.com

Sökes: Operativ projektledare

Sprider du energi i ett rum lika lätt som du skapar ekonomi i ett projekt? Vill du vara med om att skapa reklam som förtjänar sin uppmärksamhet? Valentin&Byhr söker nu fler medarbetare för att kunna spela en ännu bättre roll i sina kunders verklighet.

Sökes: Operativ projektledare

Valentin&Byhr är en reklambyrå som skapar kommunikation och kommersiella koncept inom B2B och B2C för stora och spännande varumärken i Sverige, Europa och resten av världen. Kontoret på Vallgatan 22 i Göteborg har idag nära 50 stycken engagerade och nyfikna medarbetare som hjälper våra varumärken att förtjäna sin plats i människors liv.

Om tjänsten

Vi söker en operativ projektledare för några av våra största kunder. En person som kommer att ansvara för både planering och arbetsfördelning i en arbetsgrupp där input i idéarbetet värderas nästan lika högt som benhård koll på projekten.

Om dig

Du är en skön, öppensinnad och engagerad blivande kollega som delar vår reklamfilosofi och nyfikenhet på jobbet, branschen, varandra och världen i stort.

Vi erbjuder

Vi anställer individer och inte yrkestitlar. Vi vill erbjuda en plattform där du kan utvecklas som person och växa ihop med oss. Därför anpassar vi varje anställning efter enskilda behov så alla får rätt förutsättningar att trivas och leverera. Men allt hänger på lust. Lust att förstå bättre, bli mer insiktsfull, utforska gränser. Lust att skapa, inspirera, bli inspirerad, göra sitt bästa. Och den kan bara komma från dig!

Omfattning

Heltid

Tillträde

Snarast

Ansök

Skicka CV och portfolio till Annica Dahl

Annica Dahl
CFO / HR

+46 700 41 75 50
annica.dahl@valentin.se

Dela

Utvecklare

Event manager

Art Director